Sponsors:

Net als veel ander verenigingen is TTV Werinon mede afhankelijk van de ondersteuning door sponsors.

TTV Werinon wordt ondersteund door de volgende sponsors:

Gana Installatiebureau.

Er zijn voor uw bedrijf diverse mogelijkheden om onze vereniging te steunen te steunen. Zo kunt u opteren voor een advertentie in de Werinonstop, ons mededelingenblad, dat ca 6 maal per jaar uitkomt, alsmede vermelding op deze website. Dit is al mogelijk vanaf  30 per halve pagina en 60 per hele pagina per jaar.

Ook andere vormen van sponsoring zijn welkom, hierbij valt o.a. te denken aan shirtsponsoring, trainingspakken, tafeltennistafels met uw bedrijfssticker en speelveld omrandingen met uw bedrijfsnaam en logo er op.

Voor mogelijkheden over sponsoring kunt u contact opnemen met het bestuur, of mail naar webmaster@ttvwerinon.nl